Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων Η 4seconds εξειδικεύεται στην μελέτη, σχεδιασμό, κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων (Web Design, Development & Hosting). Αναπτύσσονται έργα διαδικτύου όπως εταιρικές παρουσιάσεις, e-shops, portals, vortals κλπ. Η μεθοδολογία της εταιρίας στην κατασκευή ιστοσελίδων χαρακτηρίζεται από την απόλυτη πρωτοτυπία, υψηλή αισθητική, ευχρηστία και άριστη λειτουργικότητα.

//4seconds.gr/wp-content/uploads/2018/03/42950.jpg
κατασκευη ιστοσελιδων ελλαδα γερμανια

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου!

Η 4seconds σας προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευής δυναμικών ιστοσελίδων με προγραμματισμό, απεριόριστου αριθμού ιστοσελίδων, με κείμενα, φωτογραφίες, και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές/προσθήκες) από εσάς τους ίδιους. Ο σχεδιασμός των δυναμικών ιστοσελίδων μας έχει σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της επιχείρησής σας ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής της. Παράλληλα, η εικαστική προσέγγιση μας στοχεύει στην όσο το δυνατόν πιο λειτουργική χρήση της ιστοσελίδας με κεντρικό γνώμονα την ταχύτητα στο browsing.

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονη σχεδίαση και λειτουργικό χαρακτήρα. Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενίσχυση της εικόνας της εταιρείας σας στο κοινό μέσω μιας ελκυστικής και διαδραστικής διαδικτυακής παρουσίασης.

Επεκτασιμότητα

Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού των δυναμικών ιστοσελίδων είναι ανοικτή και επεκτάσιμη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη προσθήκη περιεχομένου και τον πιθανό μελλοντικό εμπλουτισμό του με σχετικά εύκολο τρόπο και χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή λειτουργεί ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση και δυναμική προσθήκη.

Responsive Design

Tο layout του design ανταποκρίνεται σε όλες τις διαστάσεις της οθόνης του χρήστη παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης στον επισκέπτη της σελίδας.

Μια ιστοσελίδα σχεδιασμένη με Responsive Web Design προσαρμόζει τα στοιχεία της κατάλληλα ανάλογα με την συσκευή στην οποία παρουσιάζεται. Σαν αποτέλεσμα έχετε τη βέλτιστη εμπειρία θέασης/προβολής/παρουσίασης, εύκολη ανάγνωση και εύκολη πλοήγηση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).

Επιπλέον, προσφέρουμε:

 • Δημιουργία link με social media (facebook, twitter, youtube) και με sites συνεργαζόμενων εταιριών στην Ελλάδα και το εξωτερικό
 • Δημιουργία mail form και newsletter για απευθείας επικοινωνία με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας (website) σας
 • Εσωτερική μηχανή αναζήτησης για άμεση εύρεση στην ιστοσελίδα
 • Εγκατάσταση διαδραστικού χάρτη (Google Μap) και site map
 • Δυνατότητα κατασκευής website σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε.
 • Δυναμική διαχείριση banner
 • Ενσωμάτωση videos σε κάθε επιθυμητό σημείο της ιστοσελίδας δυναμικά από το youtube ή άλλο αντίστοιχο site
 • Προγραμματισμός για πιο γρήγορη παρουσίαση της ιστοσελίδας με διαφορετικούς τρόπους caching
 • Πρόγραμμα αναλυτικών στατιστικών διαθέσιμο 24/24 (google analytics)
 • Αναβαθμίσεις ασφαλείας πλατφόρμας
 • Δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση της δυναμικής ιστοσελίδας

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας