Στην 4seconds αναλαμβάνουμε να ανεβάσουμε το Site της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα της Google και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα του με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Search Engine Optimization

Ο όρος Search Engine Optimization (SEO) περιγράφει όλες εκείνες τις διαδικασίες - επεμβάσεις που επιτελούνται στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης.

Η 4seconds προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων στον τομέα του Search Engine Optimization με σκοπό την προώθηση της ιστοσελίδας σας και την αύξηση της κίνησης που προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, προς την ιστοσελίδα σας.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουμε στην ιστοσελίδα σας ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάταξη της στις μηχανές αναζήτησης είναι η συνάφεια (relevancy) μεταξύ του τίτλου, της περιγραφής, των λέξεων κλειδιών και του περιεχομένου της κάθε σελίδας σας.

Χρησιμοποιούμε «έξυπνα» τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά με βάση τις οποίες συντελείται η επισήμανση της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης. Τοποθετούμε στρατηγικά τις λέξεις-κλειδιά στον κορμό του κυρίως κειμένου της σελίδας σας (body text), και φροντίζουμε να εμφανίζονται στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας. Έτσι, εξασφαλίζουμε ότι οι μηχανές αναζήτησης θα εντοπίσουν και θα επισημάνουν τα στοιχεία που σας ενδιαφέρει να προβάλλετε.

Για τις προσαρμοσμένες Search Engine Optimization συμβουλευτικές υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας.

 

seo καλυτερη θεση στην google
Google adwords καμπανια πως μπαινω στην google
Google Adwords

Το Google AdWords είναι ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να προσεγγίσετε χρήστες τη στιγμή που πραγματοποιούν αναζήτηση χρησιμοποιώντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά, καθώς και όταν περιηγούνται σε websites με θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας

Εάν σας ενδιαφέρει να προβάλλετε την επιχείρησή σας με το διαφημιστικό πρόγραμμα «Google AdWords», η 4seconds παρέχει στη διάθεσή σας μία ομάδα πιστοποιημένων συνεργατών που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο maximum τις δυνατότητες του προγράμματος, να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Σας εξασφαλίζουμε:

Επισκεψιμότητα- Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε καμπάνιες με σταθερά μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ίδιο ή χαμηλότερο κόστος.

Εξοικονόμηση κόστους- Εντοπίζουμε και μειώνουμε τη σπατάλη των δαπανών ανά κλικ.

Υψηλότερη απόδοση- Εστιάζουμε σε αποτελεσματικές καμπάνιες υψηλής απόδοσης, με γνώμονα τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Ξεχωρίζουμε επειδή ανάλογα με τις ανάγκες σας...

 • Δημιουργούμε την καμπάνιά σας από την αρχή. Σχεδιάζουμε όλο το AdWords πορτοφόλιό σας, από την τοποθέτησή της διαφήμισής σας στα κατάλληλα Ad groups ως τη σύνταξη των κειμένων, λέξεων- κλειδιών που θα ενισχύσουν την επισκεψιμότητά της.
 • Αναδιαρθρώνουμε την ήδη υπάρχουσα καμπάνιά σας. Παρέχουμε συμβουλές για τη σωστή στρατηγική ανάπτυξης της καμπάνιάς σας, την προσέλκυση νέων χρηστών, επιλέγουμε μαζί το budget που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας κλπ.
 • Διαχειριζόμαστε την καμπάνια σας εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή απόδοση της.

Έτσι κερδίζετε...

 • Μέγιστη απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας
 • Εγγυημένο αριθμό έγκυρων κλικ
 • Αποτελεσματική προσέγγιση νέων χρηστών
 • Έλεγχο του προϋπολογισμού σας
 • Αύξηση του αριθμού των δυνητικών πελατών που θα επικοινωνούν με την επιχείρησή σας

Για τις προσαρμοσμένες Google AdWords συμβουλευτικές υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας.

Newsletter

To Newsletter marketing αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μεθόδους για την προώθηση της επιχείρησής σας.Τα Newsletters αποτελούν μια πιο ήπια μέθοδο διαφήμισης η οποία δεν βομβαρδίζει τον καταναλωτή με προϊόντα προς πώληση, αλλά έχει ως προτεραιότητα να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στον καταναλωτή και την επιχείρησή σας.

Η 4seconds αναλαμβάνει την προώθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας μέσω της αποστολής Newsletters.

Συντάσσουμε και αποστέλλουμε έξυπνα Newsletters που προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο.

Η φιλοσοφία μας να χτίζουμε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και να μην επιβαρύνουμε το χρήστη με ανεπιθύμητο υλικό. Για αυτό το λόγο η 4seconds δεν διαθέτει λίστες e-mail και συμβουλεύει όλους τους πελάτες να μην προβαίνουν σε οποιαδήποτε αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Σεβόμαστε απολύτως την ιδιωτικότητα των χρηστών και είμαστε σύννομοι τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR.

Είμαστε οι καλύτεροι επειδή:

Τα Newsletters που δημιουργούμε για εσάς είναι πλούσια σε περιεχόμενο και περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων τα οποία σχετίζονται με την επιχείρησή σας ή και τον κλάδο όπου αυτή δραστηριοποιείται. Τα Newsletters μας δεν περιορίζονται αποκλειστικά σε προτροπή για αγορά προϊόντος, αλλά παρέχουν ειδήσεις για την επιχείρησή σας, πληροφορίες για τα προϊόντα, ειδικές προσφορές κ.λπ.

Αξιοποιούμε κατάλληλα τις προσφερόμενες τεχνολογίες ώστε να προσαρμόζουμε τα Newsletters σας, ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνονται και τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες αναφέρονται (εκπτώσεις, ειδικά προνόμια, προθεσμίες λήξεως προσφορών κ.λπ.).

Επιπλέον οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιασμό εικαστικού newsletter
 • Εισαγωγή στο mailing πρόγραμμα του newsletter
 • Εκπαίδευση στην χρήση του mailing software
 • Συμβουλές για την σωστή αποστολή newsletter

Για εξατομικευμένες υπηρεσίες Newsletter marketing, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

newsletter eshop