Εταιρικά Videos - Σκηνοθεσία

Η παραγωγή εταιρικού βίντεο για την επιχείρηση σας είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ. Ο κόσμος θέλει ταχύτητα στην επικοινωνία, με ολοκληρωμένα και στοχευμένα μηνύματα. Ο ποιο ενδεδειγμένος τρόπος είναι η δύναμη της εικόνας που σας προσφέρει το εταιρικού βίντεο.

Για εμάς στην 4seconds η δημιουργία εταιρικού βίντεο, είναι μια πρωτότυπη και μοναδική ιδέα που την κάνουμε σενάριο. Ένα σενάριο που το μετατρέπουμε σε ζωντανή εικόνα γεμάτη πάθος, με πολλή κίνηση, έτοιμο να ξεσηκώσει τις αισθήσεις του θεατή στέλνοντας το δικό σας μοναδικό μήνυμα.

Αφήστε σε εμάς την σκηνοθεσία...

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

.

VIDEO Εταιρικά και προϊοντικά βίντεο Σκηνοθεσία Διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις Εναέριες λήψεις
προιοντικα videos
Προϊοντικά Videos

Πριν την παραγωγή του προϊοντικού σας video γνωρίζουμε καλά το πόσο σκληρά εργαστήκατε, πόσα επενδύσατε, αλλά & πόσες ώρες ξοδέψατε για να δημιουργήσετε το προϊόν σας.

Ξέρουμε ότι το ταξίδι του στην αγορά είναι δύσκολο και για αυτό θα πρέπει να κάνει σαφές, το πάθος σας αλλά και η δημιουργικότητα σας . Στην παραγωγή προϊοντικού video η 4seconds θα αναδείξει την αξία που δημιουργήσατε μέσα από το ίδιο σας το αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Αερο βιντεοσκόπηση και εναέριες λήψεις video από drone με κάμερα υπερυψηλής ανάλυσης 4K. Επαγγελματική βιντεοσκόπηση του χώρου ή της εκδήλωσης σας από τον αέρα!

Ποτέ η λήψη εναέριων πλάνων δεν ήταν τόσο οικονομική!

Με τα μή επανδρωμένα drones η λήψη εναέριων φωτογραφιών και video είναι πλέον υπόθεση απλή και ιδιαίτερα οικονομική!

Αναλαμβάνουμε την λήψη εναέριων video σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

από επαγγελματία πιλότο drone φωτογράφο

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

βιντεο με drone
//4seconds.gr/wp-content/uploads/2018/03/dslr-2308202_1920.jpg

Η ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησής σας πρέπει να είναι εξίσου καλή με τον φυσικό χώρο. Η σωστή προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας με κατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο είναι ουσιαστικής σημασίας εάν επιθυμείτε να κερδίσετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του e-shop σας και να προσελκύσετε νέους, επίσης μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων την συνολική εικόνα της επιχείρησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.